13 Ekim 2010 Çarşamba

tamam..çok boktan bir bloggerım kabul ediyorum. mükemmeliyetçilikten vazgeçmek gerekiyor artık yavaştan yaş kemale eriyor. (diyorsun!)

bence birileri, gelişigüzel zamanlarda facebooktan veya cepten mesaj atacak bi program geliştirmeli. kendimizi kandırmaya ihtiyacımız sonsuz. şimdi halimi hatrımı soran, tumblr fotolarındaki gibi "seni deli gibin seviyorummmmm..sen yıldız olsan ben gözyüzün olurum" sululuğunda bi mesaj alsam mutlu olmaz mıyım? olurum.

şimdi, bi yazılımdan gelen mesajı ne yapacaksın dememek lazım sayın şekilci altbeyin. üzerinize afiyet vakti zamanında benzeri mesajlar kutularımıza düştüğünde onlara nasıl davrandık, tabii ki kıçımızla gülerek! çünkü may frend, herkes taklitçilik peşinde, zırvaları, ordan burdan duydukları klişeleri o kadar özümsüyorlar ki, gerçekten hissediyorlarmış gibi bize satmaya çalışıyorlar...yemezler!

ama insanız, o kadar dizi izliyoruz fln, beynimiz yıkanıyor haliyle. e sevgiye de hiçbir zaman doyamadık (seni de katıyorum alt beyin) o halde her türlü sevgi gösterisine aslında açığız/açız. yazılımdan gelse bile. hiç olmazsa ondan gelen güzel kelamlar siberalemin sonsuzluğunda ilelebet dolanacak, gerçek olduğunu iddia eden insanlardan duyduklarımızın aksine.